Tjänster med expertis

Att erbjuda tjänster med expertis är av yttersta vikt för oss. Kvalitetstjänster kombineras med högkvalitativa produkter och snabba leveranser. Vår moderna maskinpark och erfarna personal gör allt möjligt.

Vår produktion är inriktad på hög flexibilitet, vilket gör det möjligt för oss att uppfylla alla våra kunders specifika krav. Det innebär att vi kan tillverka och bearbeta nästan alla slags knivar. Berätta vad du vill ha, vi levererar det!

Slipservice

I stället för att skrota dina gamla knivar och köpa nya, kan vi slipa och skapa nytt liv i dina slöa knivar.

Vänd dig till vår sliptjänst för att slipa dina mjukpapper, papper, ismaskinknivar, huggknivar eller plastknivar. Vi slipar både cirkulära och raka knivar, i längder upp till 4,5 meter. Vi skapar nytt liv i dina slöa knivar!

Kontakta oss och vi kommer att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt erbjudande baserat på dina specifika behov.

Legoslipning

Swedknife´s slipexpertis samarbetar med och slipar andra företags produkter i moderna CNC-styrda slipmaskiner

OEM-Tillverkning

Produkterna tillverkas och säljs under vårt eget namn Swedknife, men vi tillverkar även produkter för en mängd olika OEM-kunder.

Som OEM-kund har du möjlighet att få produkterna märkta med ditt eget varumärke, adress, produktnummer etc. Det innebär att du får produkterna levererade på det sätt du vill presentera dem för dina kunder.